balonsatis.com web sitemiz üzerinden satışlarımız durdurulmuştur. Satışlarımız yckbalon.com.tr üzerinden Perakende ve Toptan Satış olarak devam edecektir. B2B Sistemine dahil olmak için lütfen web sitemize üye olarak müşteri temsilcinize bilgi veriniz.

Özel Baskılı Balon

 

Özel Baskılı Balon Yaptırmak İstiyorum

Firmamız bünyesinde kişiye özel baskılı balon veya organizasyonlara özel baskılı balon hizmetleri sağlanılmaktadır. Siparişlerinizi sistem üzerinden sağlayabilirsiniz. Minimum sipariş tutarları web sitemiz üzerinde yer almaktadır. 

 

Fotoğraf Baskılı Balon

Düğün, Nişan, Kına vb Organizasyonlarınız için fotoğraf baskılı balon yaptırmak istiyorsanız eğer öncelikle fotoğraf kalitesinin çözünürlüğü yüksek olması gerekmektedir. Balonlara baskı uygulaması gerçekleştirilirken serigrafi tekniği ile baskı yapıldığını unutmamak gerekiyor. 

 

Ürünler Kaç Günde Elime Ulaşır?

Siparişleriniz onay vereceğiniz saat durumuna göre değişiklik göstermektedir. Bu yüzden ortalama 2/3 İş Günü içerisinde ürünleriniz kargolanmaktadır. 

 

Kişiye Özel Baskılı Balon Nedir?

Kişiye özel baskılı balon seçenekleri ufak adet baskılar için geçerlidir. Sitemiz üzerinde minimum sipariş adeti verilmektedir. Baskılı Balon bölümünden tek yüze tek renk olarak sipariş sağlayabilirsiniz. Belirlediğiniz şablon,tasarım veya balon üzerine yaptırmak istediğiniz çalışmayı bize iletmeniz durumunda minimum adet olarak baskı sağlanılmasına kişiye özel çalışma olarak adlandırmaktayız.

 

Fotoğraflar Farklı Farklı Olabilir mi?

Balona baskı sistemi tamamen serigrafi ile olduğundan dolayı malesef farklı farklı resimler veya şablonlar gibi çalışma uygulanamamaktadır. Bu tarz talepleriniz için ayrı ayrı sipariş sağlamanız gerekmektedir.