balonsatis.com web sitemiz üzerinden satışlarımız durdurulmuştur. Satışlarımız yckbalon.com.tr üzerinden Perakende ve Toptan Satış olarak devam edecektir. B2B Sistemine dahil olmak için lütfen web sitemize üye olarak müşteri temsilcinize bilgi veriniz.

Toptan Balon ve Baskılı Balon

Toptan Balon

Organizasyon söz konusu olduğunda en çok tercih edilen balon kesinlikle toptan balon'dur. Toptan balon, hem ekonomik olarak daha uygun, hem de firma tanıtımı açısından vazgeçilmez bir balon çeşididir. Bu özelliklere bakıldığında birçok insan bu balonları tercih etmektedir. Özellikle kaliteli balon ürünleri arıyorsanız bu balon, ihtiyacınızı gidermek için mükemmel bir seçim olacaktır.

 

Firmamız, toptan balon alımlarında çeşit çeşit kampanya ile müşterilerine hizmet vermektedir. Bu kampanyalar ücret konusunda alıcılara kolaylık sağlayan bir etmendir. Ayrıca yalnızca fiyat konusunda değil, birçok alanda da müşterilere hizmet verilmektedir. Özellikle renk konusunda oldukça fazla çeşit bulunmaktadır. İsteğiniz doğrultusunda bütün renkler, size özel olarak yapılabilmektedir.

 

Toptan balon alımlarında renk çok önemlidir. Seçilen renk, üzerindeki desenle uyumlu olmalıdır. Bu durum organizasyon içerisinde balonların daha çok dikkat çekmesini sağlamaktadır. Renk uyumu olmadığı taktirde organizasyonun yapıldığı ortam karmaşık renklerle dolacaktır.

 

Toptan balon alımı söz konusu olduğunda firmamız ve ortak çalıştığı diğer şirketler, sizin için birçok hizmet verebilmektedir. Özellikle toptan balon alan müşteriler için ek olarak hızlı kargo hizmetimiz devreye girmektedir. Alınan balonların en kısa sürede teslim edilmesi için verilen bu hizmet, müşterilerin ihtiyaçlarını daha hızlı elde etmesini sağlayacaktır. Ayrıca 500 bin ve üzeri sayıda alınan balonlarda özel renkler ile balon hazırlanabilmektedir. Bu renkler "ara renkler" olarak tabir ettiğimiz ana renklerin birleşimi ile elde edilen renklerdir. Bunun dışında firmamız, kurumsal çalışmasından dolayı kaliteli balon hizmetini en iyi şekilde vermektedir. Toptan balon satışı yapan firmamız üretmiş olduğu ürünleri satmanın verdiği rahatlık ile bu alanda her zaman en büyük ayrılacığı müşterilere sunmaktadır. Bu nedenler müşterilerimize sunduğumuz şartlar, ticari olarak uygundur.

 

Baskılı Balon

Sitemizde toptan balon hizmeti dışında baskılı balon hizmeti de verilmektedir. Baskılı balonlar, isteğiniz doğrultusunda birçok renkte ve tarzda şekillenebilmektedir. İster üzerine yazı yazdırıp kutlamalarda kullanabilir, ister de şekil ve desen yaparak doğum günü gibi organizasyonlarda kullanabilirsiniz. Yazı ve desen odaklı baskılı balonlar dışında hazır baskılı balonlar da, firmamız tarafından üretilmektedir. Bu balon çeşitleri son zamanlarda oldukça büyük ilgi görmüştür. İnsanlar tarafından oldukça çok tercih edilen bu balon türü, organizasyonlarınızı şenlendirecek bir süslemedir.

 

Hazır Baskılı Balon

Hazır baskılı balon, üzerinde kalp, yıldız ve doğum günü pastası gibi klasik kutlama şekillerini bulundurmaktadır. Bunun dışında Türk Bayrağı, Atatürk resmi gibi baskılar da bu balonlar üzerinde yer alabilmektedir. Hazır baskılı balonların bir diğer avantajı da hızlı ve pratik bir şekilde elinize geçmesidir. Firmamız için bu balonların teslimi, diğer baskılı balonlara göre daha hızlıdır. Çünkü Hazır baskılı balonlar, firmamızda önceden üretimi yapılmış bir ürün olduğu için direk kargolanabilmektedir.

Özel günlerinizde kullanacağınız balonlarınız, firmamız üzerinden üretilip sitemiz üzerinden satışa sunulmaktadır. Siz de özel bir süsleme ile kutlama yapmak istiyorsanız sitemizi ziyaret edebilirsiniz.