balonsatis.com web sitemiz üzerinden satışlarımız durdurulmuştur. Satışlarımız yckbalon.com.tr üzerinden Perakende ve Toptan Satış olarak devam edecektir. B2B Sistemine dahil olmak için lütfen web sitemize üye olarak müşteri temsilcinize bilgi veriniz.

Toptan Punch Lastikli Balon

Punch Balon Nedir?

Lateks ürün grubuna ait olan Punch Balon dilimli balon veya lastikli balon olarak tabir edilen bir balon türüdür. Normal balon iler arasındaki fark ise balonun arka kısmında lastik bulunur ve şişirme işleminden sonra ekstra bir aparat, çubuk set vb kullanımı bulunmaz. YCK Balon olarak 14" Punch Balon ve 17" punch balon üretimi sağlamaktayız. Ortalama 7gr - 9 gr arasında üretim sağlanılmaktadır. 1 paket içerisinde 100 Adet Lastikli Balon yer almaktadır ve paket içeriğinde rengarenk balonlar bulunmaktadır.

 

Punch Balon Toptan Şartları

Her ürün grubunda olduğu gibi punch balonlarda da toptan fiyatları için belirli şartlar-koşullar yer almaktadır. Punch balon kolilerinde 40 Paket ( 4.000 Adet ) Yer almaktadır. Bir paket içerisinde karışık renklerden oluşan balonlar lastiklenmiş ve şişirilmeye hazır olarak gönderilmektedir. Perakende Fiyatı harici toptan punch balon, toptan lastikli balon fiyatları için minimum sipariş adetinin 20 Koli Olması gerekmektedir. Punch Balonlarda İstanbul'a Sınırlı Sayıda satış yapılmaktadır. 

 

Punch Balon Teslimat Süresi

Firmamız 7/24 Esasına göre üretim sağlamakta olup, üretim hattı içerisinde standart balon, punch balon ve reklam balonları olarak üretim yer almakla birlikte, stoklu olarak çalışma sistemi yer almaktadır. Siparişleriniz aynı gün kargolanabilir veya stok durumuna göre belirli tarih aralığında sevkiyat gerçekleştirilmektedir. Sipariş esnasında gerekli bilgi tarafınıza paylaşılacaktır.

 

Standart Punch Balonlara Baskı

Punch Balonlar üretim sonrasında baskılı ve baskısız olarak kullanılabilir. Punch balonlar dilimli ve lastikli olması sebebiyle sadece tek renk olarak tek yüz ve çift yüz olarak baskı sağlanılmaktadır. 

bknz; https://www.balonsatis.com/punch-baskili-balon