balonsatis.com web sitemiz üzerinden satışlarımız durdurulmuştur. Satışlarımız yckbalon.com.tr üzerinden Perakende ve Toptan Satış olarak devam edecektir. B2B Sistemine dahil olmak için lütfen web sitemize üye olarak müşteri temsilcinize bilgi veriniz.

Siyah Jumbo Balon

 

Siyah Jumbo cinsiyet balonu   

Siyah Jumbo cinsiyet belirleme balonu nedir?

Siyah Jumbo cinsiyet balonu 27 inch 70 cm boyutundadır. Üzerinde girl or boy baskısı ile kız mı? Erkek mi? Sorusunun cevabını içerisinde saklamaktadır. Ebeveynlerin ultrason gözetiminin ardından çıkan sonuç ile doğacak bebeğin cinsiyeti belirtilir. Bunu anne veya baba öğrenmeden önce yakın arkadaşları veya akrabaları doktordan öğrenir. Hazırlanacak sürpriz parti için asıl kullanım gereçlerinden birisi ise siyah Jumbo cinsiyet belirleme balonudur.

 

 

Siyah Jumbo cinsiyet belirleme balonu nedir?

Balon yapısı ve kullanım gereğince içerisine helyum gazı veya normal hava basıncı uygulanarak şişirilir. Asıl göreceği görev ise içerisine yerleştirilecek mavi ve pembe konfeti parçaları aracılığıyla doğacak bebeğin cinsiyetini belirlemek için hazırlanır. Siyah olmasının sebebi ise içerisine yerleştirilen konfeti parçalarının rengini dışarıya göstermemesidir. Aksi halde yapılacak sürprizin büyüsü bozulabilir. Baskı seçeneği ile üzerine girl or boy işlenmektedir. Bunun anlamı ise doğacak bebek kız mı? Erkek mi? Baskının sebebi ise ebeveynlerine sonuç öncesinde heyecan katmasıdır.

 

Jumbo cinsiyet belirleme balonu nasıl hazırlanır

Aslında hazırlanışı oldukça kolay ve pratik bu yüzden diğer cinsiyet belirleme gereçlerinden ayrılıp ön plana çıkar. Alacağınız siyah Jumbo balon içerisine ilk başta cinsiyeti belirleyecek olan süs parçası konfeti parçaları yerleştirilmeye başlanır. Konfetileri yerleştirirken balona zarar vermemeye dikkat etmelisiniz aksi halde balon zarar görebilir. Mavi veya pembe konfetiler yerleştirildikten sonra helyum gazı aracılığı ile yaklaşık 2.2lt veya 2.5 lt. dolum yapmanız gerekmektedir. Siyah Jumbo balonu şişirirken dikkat etmeniz gerekmektedir. Alacağı maksimum havanın üstlerine çıkarsanız patlama olasılığı vardır. Buda yapılacak sürprizi önceden patlatarak bütün sırrı bozmanıza neden olabilir.

 

Kız mı? Erkek mi? Cinsiyet belirleme partisi için siyah Jumbo balon tercih edilir mi?

Partinin asıl amacı dünyaya gelecek bebeğin cinsiyetini belirlemektir. Bu yüzden alacağınız balon veya seçeceğiniz eğlence türü pek önemli değil. Fakat bu mutluluğu bir şekilde paylaşarak çevrenizde ki insanlar ile paylaşmanız önemlidir. Jumbo veya normal boyutlarda satışını sunduğumuz cinsiyet belirleme balonu modellerimize göz atmanızı öneririz. İçlerinden birisi dikkatinizi çekecektir.