balonsatis.com web sitemiz üzerinden satışlarımız durdurulmuştur. Satışlarımız yckbalon.com.tr üzerinden Perakende ve Toptan Satış olarak devam edecektir. B2B Sistemine dahil olmak için lütfen web sitemize üye olarak müşteri temsilcinize bilgi veriniz.

Punch Reklam Balonu

 

Punch Balon

14" punch balon ve 14" punch reklam balonları, yuvarlak bir şekilde şişer fakat balon şişmemiş bir şekildeyken dilimli olarak gözükmektedir. Bunun yanı sıra punch balonlara lastikli balon olarak satışa sunulmaktadır. Punch balonlarda arka kısmında lastik yer almaktadır  bu yüzden lastikli balon ibaresi kullanılmaktadır.

Punch Balonlarında bir paket içerisinde 100 Adet yer almaktadır, bir kolide 40 Paket ( 4.000 Adet ) Yer almakla birlikte, bir poşet içerisinde bulunan 100 adet punch balon karışık renklerde olacak şekilde satışa sunulmaktadır. Dekorasyon balonları gibi farklı farklı renk statüsü yer almamaktadır.

 

 

Punch Balonlarda Kaç Renk Mevcut?

Punch Balonlarımızda 12 farklı renk seçeneği yer almaktadır. Bir paket içerisinde 12 farklı renk yer almaktadır. Lastikli balonlarda her renk ayrı olacak şekilde değil, karışık poşet şeklinde üretim gerçekleştirilmektedir.

 

Punch Reklam Balonları

Reklam balonları olarak kullanılan punch balonlara serigrafi tekniği ile baskı sağlanılmaktadır. Punch Balonlara tek renk; tek yüz ve çift yüz olarak baskı sağlanılmaktadır. Dilimli bir şekilde olduğundan dolayı tek renk olarak baskı sağlanılmaktadır. Web sitemiz üzerinden Baskılı Balon kategorisi içerisinde punch balon olarak sipariş sağlayabilirsiniz. Promosyon Balon ürünlerimizi web sitemizden kontrol edebilirsiniz.

 

Toptan Punch Balon

Punch balonlar toptan balon statüsünde yer alan ürün grubunda yer almaktadır. 1 Paket halinde satış bulunmamakla birlikte toptan alımlarda sipariş adetleri yer almaktadır.  Yurtiçi ve Yurtdışı siparişlerinde belirli sipariş adeti olması gerekmektedir. Ürünler YCK Balon markasıyla İstanbul'da bulunan Balon Üretim Fabrikamızda imalat gerçekleştirilmektedir. Punch Balon Nedir makalemizi inceleyebilirsiniz Bknz; https://www.balonsatis.com/bilgi-sayfasi/punch-balon-nedir