balonsatis.com web sitemiz üzerinden satışlarımız durdurulmuştur. Satışlarımız yckbalon.com.tr üzerinden Perakende ve Toptan Satış olarak devam edecektir. B2B Sistemine dahil olmak için lütfen web sitemize üye olarak müşteri temsilcinize bilgi veriniz.

Promosyon ve Reklam Balonları

Promosyon Balonları

Promosyon balonları baskılı ve baskısız olarak kullanıma uygundur. Hızlı ve Uygun maliyetli çözüm sunmakta olan firmamız en kısa süre içerisinde ürünlerinizi hazırlayıp sevkiyat işlemlerini sağlamaktadır. Baskı yapılacak olan çalışmaya göre teslimat süresi değişiklik göstermektedir. İstanbul merkezli olan firmamız anlaşmalı kargo şirketleri sayesinde en kısa sürede ürünlerin sevkiyatını sağlamaktadır.  

Reklam Balonları

Reklam Balonları dekorasyon balonları iç mekan ve dış mekan olarak ayrılmaktadır. Reklam Balonlarında kişiye özel baskı, baskılı balon çalışmaları için baskı yapılacak olan çalışmaya göre maliyetler belirlenmektedir. Baskı yapılacak olan çalışmanın çözünürlüğü ve çalışmanın detayına göre maliyetler değişiklik gösterebilir.Reklam Balonları; Standart Reklam Balonları ve Punch Reklam Balonları olarak farklılık göstermektedir. balonsatis.com sitemiz üzerinde Baskılı Balon kategorisi içerisinde ürün grupları yer almaktadır. 

Toptan Reklam Balonları

YCK Balon olarak imalat ve üretim sağlamakta olan firmamız toptan alımlarda indirimler uygulamaktadır. Baskılı Balon ve Baskısız balon seçeneklerinde adet ve teknik içeriğine göre indirimler uygulanmaktadır. Reklam Balonları ve Promosyon Balon çalışmalarında özel fiyat teklifi isteyebilirsiniz. Reklam Balonları fiyat teklifi istemeden önce grafik çalışmanızı veya şablon çalışmanızı tamamlayıp iletişim sayfamızda yer alan bilgiler dahilinde bize ulaştırmanız gerekmektedir.