balonsatis.com web sitemiz üzerinden satışlarımız durdurulmuştur. Satışlarımız yckbalon.com.tr üzerinden Perakende ve Toptan Satış olarak devam edecektir. B2B Sistemine dahil olmak için lütfen web sitemize üye olarak müşteri temsilcinize bilgi veriniz.

Logo Baskılı Balon

Logo Baskılı Balon

Süsleme denince akla şüphesiz balonlar gelmektedir. Balonlar ilginç tasarımları ve dikkat çeken görüntüleriyle başta çocuklar olmak üzere herkesin ilgini çekmektedir. Öyle ki birçok organizasyonda süsleme için balonlar kullanılmaktadır. Özellikle doğum günü, nişan, düğün, mevlüt ve açılış gibi organizyonlarda balonlar oldukça fazla tercih edilmektedir. Üzerine yapılan desenlerle de kişisel zevkleri ortaya çıkaran bu süslemeler, birçok insan tarafından kutlamalarda kullanılmaktadır. Ayrıca balonlar üzerine yazı ve rakam gibi belirli büyüklüklerde şekiller de eklenebilmektedir. Balonların bu özelliği de ticari alanda kullanılabilmektedir. Öyle ki birçok marka ve şirket balonlar üzerine kendi logolarını bastırarak reklam yapmaktadır. Yani logo baskılı balonlar, neredeyse bütün firmaların kullandığı bir reklam türüdür.

 

 

Logo baskılı balonları isterseniz bir açılışta, isterseniz de şirketiniz için yapılan özel bir kutlamada kullanabilirsiniz. Bu yöntem hem reklam, hem de süsleme açısından oldukça önemlidir. Ayrıca logo baskılı balonları, başka bir şirketin açılışına hediye olarak da gönderebilir ve o organizasyon içerisinde bulunan insanlara kendi reklamınızı yapabilirsiniz. Bu bakımdan da logo baskılı balonlar, reklamcılığa farklı bir boyut kazandırmaktadır. Hem dekorasyon balonları, hem de firma balonları yerine geçebilecek bu balon çeşitleri, bulunduğu organizasyon içerisinde oldukça etkili olacaktır.

 

 

Logo baskılı balonlar üzerine isterseniz firmanızın ismini, isterseniz de firma logosunu yerleştirebilirsiniz. İsteğe bağlı olarak yapılan bu balon baskıları, reklam yapmak için tercih edilebilecek en iyi yoldur. Çünkü balonlar, her türlü organizasyonda en çok dikkat çeken süslemedir. Ayrıca logo baskılı balonlar, sipariş edilen sayıya göre fiyat değişikliğine uğramaktadır. Bu işlemi sitemiz üzerinden yapabilirsiniz.

 

 

Logo baskılı balon satın almak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca bu balonlar dışında kalan bütün balon çeşitlerini inceleyebilir ve site hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz. 7 gün 24 saat online siparişe uygun olan balonsatis.com sitemizden istediğiniz ürünü sipariş edebilir ve en kısa sürede ürünleri kapınızda bulabilirsiniz.