balonsatis.com web sitemiz üzerinden satışlarımız durdurulmuştur. Satışlarımız yckbalon.com.tr üzerinden Perakende ve Toptan Satış olarak devam edecektir. B2B Sistemine dahil olmak için lütfen web sitemize üye olarak müşteri temsilcinize bilgi veriniz.

Cinsiyet Balonu

Cinsiyet Balonu Nedir? Cinsiyet Balonu Fiyatları

Çocukların vazgeçilmezi balonlar günümüzde çoğu nedenle kullanılıyor. Fakat bu sefer kullanılma sebebi bir çocuğu mutlu etmek için değil aile bireylerinin beklentisini arttırarak heyecan dolu anlar yaşatmaktır. Cinsiyet balonu doğacak olan bebeğin ultrason kontrolünün ardından öğrenilen cinsiyet sonucuna göre hazırlanacak eğlencenin süsleme parçalarındandır. Üzerinde kız ve erkek çocuklarını anımsatacak işaretler, renkler ve yazılar bulundurulur. 4 veya 5 Farklı konsept ile çocuğunuzun cinsiyetini öğreneceğiniz parti düzenleyebilirsiniz. Günün sonunda yorgunluğunuzu en az seviyelerde tutabileceğiniz parti konsepti cinsiyet belirleme balonu ile yapılabilir.

 

CİNSİYET BELİRLEME BALONU

Cinsiyet belirleme balonları, bebek bekleyen ebeveynlerin merakını ve heyecanını paylaşmaları için yaratıcı bir yol sunan eğlenceli ve duygusal bir detaydır. Cinsiyet balonları ve dekoratif balon siparişleriniz için sitemizi ziyaret edebilir hızlı ve kolayca sipariş oluşturabilirsiniz. Genellikle pembe ve mavi renklerle sunulan bu balonlar, bebeğin cinsiyetini açıklamak için kullanılır. Cinsiyet partilerinde sürpriz bir an yaratmak ve sevdiklerle bu mutlu haberi paylaşmak isteyen çiftler, balonların içindeki renk sürpriziyle birlikte heyecan dolu bir anı bir araya getirirler. Balonlarınızın düzenini ve şeklini değiştirmek için sitemizdeki balon standları ve balon zincirlerini inceleyebilir hızlı ve kolayca sipariş oluşturabilirsiniz. Aile ve arkadaşlar, patlatılan balonlardan yükselen renk ile bebeğin cinsiyetini öğrenirler, bu da etkinliği duygusal ve unutulmaz kılar. Cinsiyet belirleme balonları, bebeğin cinsiyetine dair coşkulu bir atmosfer yaratmanın yanı sıra, bu özel anı paylaşan herkes için keyifli bir hatıra oluşturur. Hızlı ve kolayca siparişinizi oluşturmak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

 

Cinsiyet Balonunu Alırken ve Hazırlarken Dikkat Edilmesi Gerekilenler

  • Balonun etrafında yırtık ve delik olmaması gerekiyor.
  • Seçilecek renk kesinlikle önemlidir. İçerisinde bulunan konfeti rengi  gözükmemesi için siyah cinsiyet balonu tercih edilmelidir.
  • Şişirilirken gücü minimum değerlerde hava pompası kullanabilirsiniz fakat balonunuz yerde durur ve tavana doğru yükselemez.
  • Helyum gazı kullanarak balonun uçmasını sağlayabilirsiniz.
  • Balonu aldığınız firmanın güvenilirliğine dikkat etmelisiniz size şişirilmiş olarak gönderirse helyum gazı yerine karpit veya lavabo açıcısı ile şişirebilir. (Helyum gazı oldukça uygun fiyatlara sahiptir.)
  • Ebeveynlerin partide bulunacak çocuklardan patlayan balon parçalarını uzak tutmalıdır. Özellikle 8 yaş ve üstüne