balonsatis.com web sitemiz üzerinden satışlarımız durdurulmuştur. Satışlarımız yckbalon.com.tr üzerinden Perakende ve Toptan Satış olarak devam edecektir. B2B Sistemine dahil olmak için lütfen web sitemize üye olarak müşteri temsilcinize bilgi veriniz.

Jumbo Balon Kullanım Amacı

Jumbo Balonlar – Jumbo balon nerelerde kullanılır?

Jumbo balon adından yola çıkacak olursak boyutu büyük çeşitlerinde sınıflandırabiliriz. Çocukların eline verip oynayabileceği balon türlerinin festival veya eğlence alanlarında kullanılmak üzere imalatı yapılır. Farkındalığı ise içerisinde bulunan özel gaz sayesinde yer çekimini etkisizleştirip uçabilmesidir.

 

 

Jumbo balon nedir? Baskılı Jumbo balon modelleri

Eğlence veya festival organizasyonlarında sıklıkla kullanılmaktadır. 27 inch 70 cm büyüklüğüne sahip olduğundan sergilediği görüntü tercih edilmesini sağlıyor. Çevresi 220 cm boyutlarındadır. Şişirirken bu ölçüyü aşmamanız önerilir. Aksi halde balon zarar görebilir ve maksimum hava kapasitesini aşmış olur. Ergonomik kullanıma ideal, kullan at olarak kullanılabilir veya kullandıktan sonra muhafaza edebilirsiniz. Her mevsime özel kullanıma uygunluğu var fakat tercihen yaz aylarında kullanılmaktadır. Baskılı ve baskısız olarak iki çeşitte sergilenen Jumbo türü balonlar uygun maliyetlerde elde etmenize olanak sağlamaktadır. Aralarında pek fiyat farkı olmamakla beraber en çok tercih edilen baskılı Jumbo balon modeli şanlı bayrağımızın Ayyıldız sembolleridir.

 

Jumbo balonu nerede kullanılır?

Jumbo balon modelinin kullanım alanı kısıtlı değildir. Tüm organizasyonlarda kullanıma elverişli olması ve hava şartlarından etkilenmemesi balonu tercih ettirir. Festival, eğlence, düğün, doğum günü partisi, alışveriş süslemeleri vb. alanlarda sıklıkla tercih ediliyor.

 

Jumbo Balon Satın Al

Piyasa koşullarında sallantılı fiyatlar sergilemektedir. En uygun fiyata alabileceğiniz Jumbo balon Jumbo balon, fiyatlarını öğrenmek istiyorsanız sitemiz içerisinden tüm modellere bakabilirsiniz. Baskılı Jumbo balon 27 ınch veya baskısız balon fiyatları uygun ve bütçe dostu balonsatis.com sitesinde

 

Jumbo balon nasıl havada kalıyor?

Jumbo balonları uçma özelliği ile üretilmiyor. İçerisine doldurulan helyum gazı sayesinde hava basıncından hafif olması sebebiyle balonun uçmasını sağlıyor. Balonu helyum gazı ile şişirdikten sonra kesinlikle bir yere sabitlemelisiniz aksi halde balon uçar ve tutamazsınız. Balon ile ilgili yaptığınız planlarda onunla beraber uçup gider. Planlarınızın suya düşmesi ve tekrar alarak kendinizi maliyete sokmamanız için öneriyi dikkate almanızda fayda var. Dilerseniz helyum gazı yerine normal hava basıncı uygulayarak tavandan aşağıya sarkmalarını sağlayabilirsiniz.

 

Helyum gazı nedir? Helyum ve normal hava arasında ki farklar

Helyum gazı renk barındırmaz. Kokusu veya tadı bulunmayan soy gaz elementlerindendir. 2 proton ve 2 nötron ile çekirdeği alfadan oluşan taneciktir. Hidrojen sonrasında gelen en hafif gaz türüdür. Helyum ve normal hava basıncı ile arasında ki fark alfa çekirdeğinden oluşan helyum gazının daha hafif olmasıdır. Balonları uçurmak amacı ile kullanma tercihi de bu sebepten ötürü önemlidir.