balonsatis.com web sitemiz üzerinden satışlarımız durdurulmuştur. Satışlarımız yckbalon.com.tr üzerinden Perakende ve Toptan Satış olarak devam edecektir. B2B Sistemine dahil olmak için lütfen web sitemize üye olarak müşteri temsilcinize bilgi veriniz.

Helyumlu Uçan Balon

 

Helyumlu Uçan Balon

 

Düğün, doğum günü ve herhangi bir organizasyon içerisinde, süslemeler çok önemlidir. Çünkü süslemeler, bulunduğu ortamın ihtişamını arttırır ve o ortamı ön plana çıkarır. Bu tür organizasyonlarda kullanılan süslemelerin en önemlisi Süsleme Balonlarıdır. Bu balonlar renkli ve desenli olduğu için dikkat çekmektedir. Bu özellikleriyle balonlar, başta çocuklar olmak üzere insanların dikkatini o yöne çevirmesini sağlamaktadır. Balonların birçok çeşidi vardır. Bunlar Baskılı Balonlar, Baskısız Balonlar, Organizasyon Balonları ve en farklısı olan Helyumlu Balonlar gibi çeşitlerdir. Bu balonları www.balonsatis.com sitemizde bulunmaktadır.

 

 

Helyumlu Balon Nedir?

 

Balonları kendi kendine uçabilen bir hale getirmek için, balonu helyum gazı ile şişirmeniz gerekmektedir Helyum gazı, yanıcı ve patlayıcı bir etkisi bulunmayan uçucu bir gazdır. Bu gaz ile şişirilen balonlar, gökyüzüne süzülür ve herhangi bir baskı olmadığı sürece patlamaz. Böylece Helyumlu Balonlar gökyüzünde güzel bir görüntü oluşturur. Bu özelliğiyle de birçok Dış Mekan Balonları, helyum gazı içermektedir.

 

 

Balonsatis.com ile Helyumlu Balon

 

Sitemizde satışı yapılan balonlar, helyum gazı ile doldurulabilir durumdadır. Bu balonlar herhangi bir tehlike taşımaz ve rahatlıkla şişirilebilir, İster “Punch” Balon da denilen lastikli balonlara, ister lateksli balonlara, helyum gazını doldurabilir ve eğlencenin doruklarına ulaşabilirsiniz.

 

Ayrıca sitemizde birçok çeşit organizasyon balonları ve iç mekan, dış mekan balonları da bulunmaktadır. Bu balon türleri ortamdan ortama değişmektedir. Eğer organizasyon yapılan yer dışarıda ise dış mekan balonları dediğimiz, daha dayanıklı ve hoş görüntüsü ile vazgeçilmezdir. Eğer organizasyon yapılan yer dışarıda değil içerideyse iç mekan balonları kullanılmalıdır. İç mekan balonları daha çok görüntüsünün ön planda olduğu bir balon çeşididir. Her iki çeşit de aynı boyuttadır. Bu da hem iç, hem dış mekanlarda kullanılacak balonların daha düzenli görünmesini sağlamaktadır.

 

 

Balonsatis.com ile Eğlencenizi Katlayın!

 

Sitemiz birçok balon çeşidi içermektedir. Yani aradığınız balon çeşidini sitemizde bulmanız muhtemeldir. Hızlı kargo ve online siparişi ile adeta büyüleyen balonsatis.com sitesi, kesinlikle isteklerini karşılayacak ve düzenlediğiniz organizasyonu şenlendirecektir.