balonsatis.com web sitemiz üzerinden satışlarımız durdurulmuştur. Satışlarımız yckbalon.com.tr üzerinden Perakende ve Toptan Satış olarak devam edecektir. B2B Sistemine dahil olmak için lütfen web sitemize üye olarak müşteri temsilcinize bilgi veriniz.

Puantiyeli Balonlar

Puantiyeli Balonlarda Özel Kırtasiye İndirmleri

Puantiyeli balon üretimi yapan firmamız en önemli konu olan küçük esnaflarımızın desteklenmesine büyük önem göstermektedir. Özellikle yerel esnaflar olan kırtasiylerin en çok ihtiyaç duyduğu puantiyeli balon satışı konusunda toplu alımlarda kırtasiyeler için özel indirimler söz konusu olmaktadır. Ayrıca pauntiyeli balon üretimi ve satışı yapan firmamız daima tam gününde teslimat ilkesi ile siparişlerinizi 1 ila 3 iş günü içinde tamamlamaktadır.

 

Puantiyeli Balonların Özellikleri

  • Puantiyeli balon özellikleri ile öne çıkmaktadır.
  • 12 inç ölçülere sahip olan ürün tam şişik duruma ulaştığında 30 santimetre çapa ulaşabilmektedir.
  • Ayrıca son derece hafif olan ürün ortalama 3.3 gram ağırlığa sahiptir. Ayrıca balonsatıs.com olarak her 1 poşet içinde 100 balon olacak şekilde paketleme ve satış yapıyoruz.
  • Sipariş sırasında istediğiniz renkleri belirtmeniz mutlaka gerekmektedir.
  • Puantiyeli balon baskı rengi beyazdır. Heylum gazı ile şişirilebilir bir üründür.
  • Balonlar çoktan seçmeli olacak şekilde karıştırılmış paketlerde hazırlanmaktadır.

Firmamız üretmiş olduğu ürünlere sadece ticari ürün olarak değil aynı zamanda prestij olarak bakmakta ve her paket özenle sayılıp kontroller sonucunda kutulanmaktadır. Toptan Alım Talepleriniz için lütfen toptan balon alımı şartları sayfamızı okuyunuz veya iletişim sayfamızdan bizimle iletişime geçiniz.