balonsatis.com web sitemiz üzerinden satışlarımız durdurulmuştur. Satışlarımız yckbalon.com.tr üzerinden Perakende ve Toptan Satış olarak devam edecektir. B2B Sistemine dahil olmak için lütfen web sitemize üye olarak müşteri temsilcinize bilgi veriniz.

Doğum Günü Balonları

 

Doğum Günü Balonları Fiyatları

Eğlencenin bir simgesi olan balonlar, doğum günü partilerinin de vazgeçilmezidir. Herkesin müzik eşliğinde eğlendiği, sohbet ettiği ve kahkahalarla takıldığı keyifli bir güne en çok rengarenk balonlar yakışır. Kişiye pozitif enerji yükleyen bu balonlarla ortamı daha renkli ve havalı hale getirebilirsiniz.

 

 

Doğum Günü Balon Seçenekleri

Doğum günü balonları tamamen kişinin zevkine göre seçilebileceği gibi, günün konseptine uygun da seçilebilir. Bu nedenle pastel balonlar, sedef balonlar, Uçan balonlar, folyo balonlar, harf ve rakam balonlar,  puantiyeli, kalpli ya da desenli balonlar gibi pek çok seçenek vardır. Doğum günü sahibinin yaşı, partinin teması ve katılımcılar düşünülerek bu balonlar arasından seçim yapılabilir.

 

 

Pastel Ve Sedef Balonlar

Pastel balonlar ve sedef balonlar arasındaki en önemli fark renk tonlarının parlaklığıdır. Pastel balonlarda rengarenk seçenekler olsa da renk tonu daha mat olan balonlardır. Pastel balonlar her yer gördüğümüz lastik balonlardır. Sedefli balonlar ise metalik balon olarak bilinir ve üretim sırasında balona rengini veren boyaya sim katılarak parlaklık elde edilir. Bu nedenle sedefli balonlar daha parlak ve gösterişlidir. Doğum günü balonu olarak de çok tercih edilirler.

 

 

Lisanslı Balonlar

Eğer ki doğum günü sahibi bir çocuk ise lisanslı balonlar doğru bir seçim olacaktır. Disney çizgi film karakterlerini adeta canlandıran bu balonlar ile Çocukları sevindirmeniz mümkün. Tom ve Jerry, micky Mouse gibi çocukların hayran olduğu karakterlerden yapılan balonlar, doğum günü partilerini çok daha eğlenceli hale getirecektir. Lisanslı ürün oldukları için bu balon fiyatları biraz daha pahalıdır. Firmamız lisanslı balon üretimi sağlamamaktadır. Bu metin sadece bilgi amacıyla paylaşılmıştır.