balonsatis.com web sitemiz üzerinden satışlarımız durdurulmuştur. Satışlarımız yckbalon.com.tr üzerinden Perakende ve Toptan Satış olarak devam edecektir. B2B Sistemine dahil olmak için lütfen web sitemize üye olarak müşteri temsilcinize bilgi veriniz.

Baskılı Balonlar

 

Baskılı Balon

Firmamız ait olan ve günümüzün teknolojisine uygun özel baskı makinelerimiz ile sağlık ve kalite anlayışını tam anlamı ile kavramış bir şekilde “baskılı balon” üretimini yapıyor ve Türkiye’nin dört bir yanına hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Sevdikleriniz ile birlikte yaşayacağınız bu mutluluğa ortak olmaktan heyecan duyuyoruz.

 

Özel günler için baskılı balon

Tüm özel günlerinizde, baskılı balon ile farklı ve yaratıcı ortamlar yaratabilirsiniz. Kişilere baskılı balonlar ile farklı bir şekilde ifade edebilir ve eğlenceli bir ortam yaratabilirsiniz. Sizler için hazırlayacağımız balonların üzerine istediğiniz fotoğraf ve yazıyı kaliteli bir şekilde basım işlemini gerçekleştiriyoruz. İstediğiniz renkte balonlar ile ortama farklı bir hava katabilirsiniz.

Hangi özel günlerde baskılı balon kullanılabilir?

  • Doğum günlerinde kişiye özel veya misafirlere özel baskılar,
  • Sünnet düğününe özel baskılar,
  • Nişan veya düğünlere özel baskılar,
  • Özel davetlere özel baskılar gibi birçok özel günde kullanabilirsiniz.

 

İsim baskılı balon ve resim baskılı balon ile birçok etkinlik ve özel günde unutulmaz fotoğraf kareleri çekilerek kendiniz ve sevdikleriniz için unutulmaz hatıralar bırakabilirsiniz.

 

Kurumsal firmalar için baskılı balon

Son zamanlarda birçok kurumsal firma hem maliyet açısından hem de yararlılık açısından baskılı balonları tanıtım aracı olarak etkinliklerinde tercih etmeye başlamıştır.

Bir açılışınız veya etkinliğiniz için ziyaretçileri etkilemenin en kolay yolu baskılı balon diyebiliriz. Aynı zamanda logo baskılı balon yaptırarak, ziyaretçilerinize dağıtabilirsiniz. İstediğiniz renkte balonlar ile kurumsal yapınıza uygun bir şekilde baskı isteyebilirsiniz.  

balonsatis.com olarak, sizlere tüm baskılı balon hizmetlerinde en kaliteli hizmeti en uygun fiyatlara sunmaktayız. Eğer ki özel günleriniz için ucuz baskılı balon arıyorsanız hemen bizimle iletişime geçin. İnternet sitemiz üzerinde bulunan iletişim bilgilerimizi kullanarak baskılı balon fiyatları ve siparişi hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.