balonsatis.com web sitemiz üzerinden satışlarımız durdurulmuştur. Satışlarımız yckbalon.com.tr üzerinden Perakende ve Toptan Satış olarak devam edecektir. B2B Sistemine dahil olmak için lütfen web sitemize üye olarak müşteri temsilcinize bilgi veriniz.

Baskılı Balon Yaptırma

 

 

Balonlar hayatımızın her köşesinde kullanılmaktadır, tanıtım alanları, promosyon alanları ve diğer tüm eğlence alanlarında balonları sıklıkla görebilirsiniz. Balonların üzerine baskı yaptırmak isteyen müşterilerimiz için özetle bilgiler paylaşacağız.Balonlara baskılar serigrafi tekniğiyle yapılmaktadır bu yüzden birbirine yakın renklerin baskılarında sistematik olarak renk kaymaları ve baskı hataları meydana gelmektedir. Bu yüzden balonlara en fazla Tek Yüze 4 Renk diğer yüze 2 Renk baskı uygulaması sağlanılmaktadır. Balonlara baskı yapılırken renklerin birbirine yakınlığı ve temas etmemesi en büyük faktörlerden bir tanesidir. Balonlara baskı yaptırmak isteyen müşterilerimizin genellikle bize sordukları sorular aşağıda sıralanmıştır.

 

    

1. Kişiye Özel Baskılı Balon Nedir?

Düğün, Nişan, Kına ve doğum günü organizasyonlarında kullanılmak üzere 10,20,30 Adet gibi rakamlarda özel baskılı balon talepleri çok fazla bulunmaktadır. Bu yüzden firmamızda kişiye özel baskılı balon seçeneği belirli sayılarda sağlanılmaktadır. Balonlara baskı tekniğiyle alakalı olarak baskı sayıları ve baskı biçimi bulunuyor. Örnek; 1.000 Adet tek yüze tek renk baskılı balon siparişlerinde tüm balonlarda aynı şablon kullanılmaktadır. Kişiye özel balonlarda da yine aynı sistem uygulanmaktadır. Hem baskı maliyeti hem de çalışma prensipleri bu şekilde düzenlenmiştir. 

   

2. Resim Baskılı Balonlarda Baskı Rengi Nedir?

Yukarıda da belirtmiş olduğumuz gibi balonlara serigrafi tekniğiyle baskı yapılmaktadır bu yüzden balonlara resim baskıları da tek renk ve tramlı bir şekilde uygulama sağlanılmaktadır. Tram baskıları nokta nokta şeklide uygulanılmaktadır. Balonlara hiç bir şekilde renkli bir baskı uygulaması sağlanılmamaktadır. Siparişlerinizde uygulanacak olan şablonun tamamı, tüm balonlara aynı şekilde sağlanılmaktadır. Resim Baskılı Balon seçeneğinde ise resmin en net çıkacağı baskı rengi siyah olarak belirlenmiştir. Tercih edeceğiniz duruma göre baskı rengi değiştirilebilir fakat sorumluluk tamemen size aittir.

     

3. Şablon Tasarımı ve Baskı Örneği

Firmamıza sipariş sağlamayı planlıyorsanız eğer öncelikle belirli bir şablonun oluşturulması gerekmektedir. Oluşturulan şablon üzerinden onay işlemleri sağlanılıp sonrasında baskı sıralamasına alınmaktadır. Baskı çalışmasını firmamız tarafından profesyonel bir şekilde yapılmaktadır. Siparişlerinizde uygulanacak olan çalışmayı kendiniz ayarlamak istiyosanız eğer vektör formatında (PDF,Aİ) bize iletmeniz gerekmektedir. Sizin sağlayacağınız çalışmalarda da onay alınmaktadır. 

     

4. Kapıda Ödeme Seçeneği Var mı?

Baskılı ve baskısız ürünlerde kapıda ödeme seçeneği malesef bulunmamaktadır. 

     

5. balonsatis.com Ne Kadar Güvenli?

Sitemiz üzerinden sağlayacağınız siparişlerinizde alınan bilgileriniz SSL/TLS ile şifreli bir şekilde koruma altına alınmaktadır. Güvenli Ödeme ve Sertifikalı sistem üzerinden siparişleriniz sağlanılmaktadır. Online Satış ve E-Mağaza sistemlerinde SSL/TLS zorunlu bir şekilde uygulanmaktadır.

 

 

Türkiye'nin her yerin anlaşmalı olduğumuz kargo şirketleriyle gönderimler sağlamaktayız. İstanbul'da Balon imalatı ve üretimi gerçekleştirmekteyiz. Yerli Üretim statüsünde yer almakta olan firmamız her zaman iyileştirme politikaları uygulamakla birlikte kolay ve hızlı sipariş sağlayabilmeniz açısından sistematiğini genişletle birlikte üretim ve kapasite anlamında da ilerlemeler sağlamaktadır.