balonsatis.com web sitemiz üzerinden satışlarımız durdurulmuştur. Satışlarımız yckbalon.com.tr üzerinden Perakende ve Toptan Satış olarak devam edecektir. B2B Sistemine dahil olmak için lütfen web sitemize üye olarak müşteri temsilcinize bilgi veriniz.

Balon Üretim ve İmalat

balonsatis.com Balon Üretimi ve İmalatçısıdır.

 

Bir çok farklı şekilde karışık renklerde lateks balon üretimi gerçekleştirmekte olan firmamız, kalite ve sağlık yönelgelerine uygun bir şekilde imalat & üretim gerçekleştirmekteyiz. Gerekli evrakları ve test sonuçlarına göre Avrupa Standartları Kalitesinde üretim gerçekleştirmekteyiz. 

 

Sağlıklı Güvenli ve Avrupa Standartlarına Uygun Balon Üretimi

balonsatis.com olarak balon imalatı ve üretiminde gerekli belge ve izinlerini belirli periyotlar dahilinde düzenli olarak sağlamakla birlikte, formülasyon konusunda Avrupa Standartları çerçevesinde geliştirmekteyiz. Kullanılan malzemelerde zarar verici madde ve kalitesiz madde işleyişi ile üretim sağlanılmamakta olup; Kalite Standartlarını en üst seviyede tutmaktayız. Bu konuda Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmış işletme statüsündeyiz.

 

Hedeflerimiz;

 

Çalışmalarımızı sıklıkla devam ettirmekle birlikte firmamızın gelişmesi ve statülerin artması nedeniyle belirli hedefler dahilinde çalışma sağlamaktayız. İlk başladığımız günden bu zamana kadar her zaman teknolojiyi takip edip sektörümüze uygunluk kazandırmaktayız. Aylık 1 Milyon balon imalatı ve üretimi yanı sıra baskılı balon konusunda da kendi makine parkurumuzu geliştirip daha stabil bir işleyiş sağlamaktayız.

 

Toptan ve Perakende Satış

 

Türkiye'nin her yerine satışlarımız toptan ve perakende olarak sağlanılmaktadır. Belirli bir toptancı üzerinden satış şeklinde çalışmalarımız bulunmamaktadır. Belirlenmiş prosüdürler dahilinde işlemler düzenlenip toptan baskısız balon 'da ve Baskılı Balon'daki şartlarımıza uygunluk sağlayan her müşteri indirimli fiyatlardan faydalanmaktadır.

 

balonsatis.com Balona Baskı alanında gelişmektedir.

 

Kendi ekibimiz ve operasyon sistemimiz ile balon üretim ve balon baskı makinelerimizi tasarlayıp faaliyete gerçirmekteyiz. Firmamızda bulunan tüm makine parkurları kendi ekibimiz tarafından dizayn edilmektedir. Teknolojiye uygun bir şekilde dizayn edilen makinelerimiz, gelişmiş teknolojiye göre adapte edilmeyi sürdürmektedir. Otomatik Balon Baskı Makinelerimiz ile başta İstanbul'da toptancı ağına sahip olan firmamız, Türkiye geneline balon imalat ve reklam balonları üretimi gerçekleştirmektedir.